O nama

Drage naše virtualne prijateljice,

da, namjerno kažemo prijateljice, jer ovo mjesto je namijenjeno prije svega vama - suvremenim ženama koje imaju puno uloga u svakodnevnom životu kao kćeri, majke, sestre, prijateljice ili možda bake. Uz sve te uloge, sigurno su vam poznati oni važni trenuci kada trebate izabrati dar za dragu osobu ili želite sami sebi pokloniti neku sitnicu, ali niste raspoloženi obilaziti trgovine ili potrošiti puno novca. 

Zato je tu Vretence koje u svom virtualnom svijetu dijeli ime s izuzetnim bićem iz stvarnoga svijeta. Vretence iz stvarnog svijeta se odlikuje brzim pokretima koji mu omogućuju da se pojavi i nestane bez posebne najave. Na isti način ponekad dolaze i prolaze neki važni trenuci u životu. Kako biste uživali u njima te ih obilježili na poseban način, mi vam možemo ponuditi jedinstvene proizvode za voljene osobe ili za sebe same.

Mi razumijemo da imate puno svakodnevnih obveza te često nemate dovoljno vremena za obilaženje različitih trgovina kako bi pronašle posebne proizvode. Zato je ovo vaš novi one-stop shop za predmete koje ne možete naći na svakom koraku. Imamo baš sve od fitness opreme koja vam je potrebna svaki dan, svjetlucavih konfeta za najposebnije trenutke te proizvoda koji se prodaju u milijunima primjeraka putem TV-prodaja širom svijeta. Nudimo vam različite dodatke, igračke, super ideje za poklone i sitnice koje uljepšavaju svakodnevicu i imaju praktičnu namjenu. Naš je zadatak da vam osiguramo vrhunsku kakvoću koja jamči zadovoljstvo te ugodnu i opuštenu online kupovinu. Veliku pozornost smo posvetili cijenama, jer želimo osigurati potpuno zadovoljstvo pri kupovini - bez grižnje savjesti i glavobolje. 

Vretence briše riječ 'shopping' s vašeg svakodnevnog popisa zadataka. Kadgod vam nešto zatreba, svratite do nas, razgledajte, izaberite proizvod, a mi ćemo vam sve dostaviti u vaš dom. Brza dostava i briga za kupca su dodatni razlozi zašto je kupovina kod nas razlog za posebno zadovoljstvo. Vretence se zalaže za opušteniji život tako što svakodnevne 'sitnice' donosi ravno do vas.

Vretence vam donosi i još jednu odličnu uslugu. Kada izaberete dar, možete odabrati mogućnost zamatanja te isporuku na adresu koju zatražite. Želimo da svoje voljene darujete na poseban način, jer znamo koliko je teško odabrati idealan dar koji će odražavati pažnju s kojom je biran. 

Postanite dio naše online avanture i isključite sve brige iz kupovine. U Vretencu će vas dočekati ljubazna i susretljiva ekipa koja će rado odgovoriti na sva vaša pitanja. Želimo vam olakšati i uljepšati svakodnevicu i zato vam predlažemo da se povežemo i postanemo online generacija koje živi online i kupuje online!

Vaše Vretence